AfaceriLemn.ro - este una dintre cele mai mari burse la nivel european pentru industria lemnului, cu peste 50 000 de companii care tranzactioneaza lemn si produse ale industriei lemnului.

Astfel, fie ca discutam de cherestea, firize si semifabricate, paleti, europaleti, grinzi lamelare, panouri din lemn, lemn de foc, brichete, peleti sau orice alt produs al industriei lemnului putem sa satifsfacem cerintele oricarui client sau furnizor in materie de informatii comerciale, anunturi, cereri, oferte, studii de piata, promovare. etc

La ora actuala AfaceriLemn.ro opereaza prin suport comercial propriu in limbile : engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, romana, rusa, maghiara dezvoltand tehnologii proprii care ne permit actualizarea rapida a continutului de informatii comerciale in aproape orice limba.

La nivel international serviciul este reprezentat prin brandul WoodBusinessPortal.com

AfaceriLemn.ro opereaza de peste 15 ani pe piata industriei lemnului si a devenit una dintre principalele surse pentru informatii comerciale si stiri articole si noutati din domeniul industriei lemnului.

In prezent proiectul este la versiunea 3.0 si se pregateste de un nou upgrade avand in vedere noile tendite in algoritmii motoarelor de cautare si al bazelor de date.

 

Daca doriti sa stiti mai multe despre AfaceriLemn.ro sau doriti sa deveniti client sau revanzator al serviciilor va rugam sa ne contactati.