Piata mobilei este o piata dinamica si in continua dezvoltare. Prin intermediul ProducatoriMobila.ro le este oferita producatorilor romani o platforma generala B2C tip market in care comerciantii au posibilitatea sa interactioneze direct cu consumatorul final

ProducatoriMobila.ro - portalul specializat al producatorilor de mobila a aparut din necesitatea de a furniza servicii specializate segmentului de piata in stransa legatura cu AfaceriLemn.ro - este una dintre cele mai mari burse la nivel european pentru industria lemnului, cu peste 50 000 de companii care tranzactioneaza lemn si produse ale industriei lemnului


Astfel ProducatoriMobila.ro isi incepe ca un proiect in domeniul b2c facilitand comercializarea produselor industriei de mobila. Potentialul de dezvoltare este unul foarte ridicat avand in vedere datele comunicate de catre institutiile europene in domeniul industriei mobilei precum si datorita interconectarii cu bursa specializata a industiriei lemnului.

La ora actuala ProducatoriMobila.ro opereaza prin suport comercial propriu in limba romana cu extinderi in celelalte piete pe care operam in mod direct.
Daca doriti sa stiti mai multe despre ProducatoriMobila.ro sau doriti sa deveniti client sau revanzator al serviciilor va rugam sa ne contactati.