MARKETING ONLINE - SEO & SEM

Aveti mai multi potentiali clienti decat cele mai optimiste scenarii

> Obtinerea unei pozitionari cat mai bune in motoarele de cautare poate reprezenta de multe ori diferenta dintre succesul si esecul unui proiect.
> Cu o crestere exponentiala a factorilor de pozitionare care in prezent au ajuns la ordinul sutelor, devine din ce in ce mai dificila si mai complexa obtinerea unei pozitionari cat mai bune
> SEO (search engine marketing); SEM (social engine marketing) reprezinta in esenta elemente complexe de actiune care pot contribui in mod radical la succes si care sunt reunite sub titulatura generica de MARKETING ONLINE.
> Pentru a rezolva sarcini complexe este nevoie de personal dedicat si cu experienta..

> Indiferent de tipul colaborarii dorite de dvs: suport pentru elemente de marketing (strategie, consultanta, coordonare de proiect) sau colaborare tip full service echipa noastra va poate sprijini sa va atingeti obiectivele.

Servicii dedicate, concepute pentru a fi pe masura necesitatilor si logisticii proprii ale dumneavoastra

- Servicii de strategie
(analiza SEO complexa, analiza concurentilor si propuneri punctuale de remediere pe termen scurt si mediu)
- Servicii de consultanta si coordonare sau supervizare a echipelor de SEO in-house ale clientului
- audit SEO on demand
- analiza pozitionarii actuale pentru cuvinte cheie (scurte si expresii) relevante
- analiza parametrilor tehnici ai paginilor conform recomandarilor Google: Page speed, optimizarea imaginilor, optimizarea timpului de raspuns al serverului, etc
- implementare si analiza intrumente WebMasterTools si SearchConsole
- analiza parametrilor tehnici SEO (Meta taguri, text to html ratio, headding h1-h6, etc, inbound vs outbound links, page authotity, domain authority, etc)
- analiza incadrarii contentului conform cuvintelor cheie (densitati, variatii)
- analiza distributiei de linkuri - distirbutie, cantitate, calitate, ancore utilizate
- analiza si propuneri de cuvinte si expresii alternative din punct de vedere al competitiei
- analiza concurentiei si servicii de monitorizare
- link building
- content writing

Servicii SEO - FULL SERVICE

Cu acest tip de serviciu toate componentele marketingului online ale produsului dumneavoastra sunt alocate unei echipe dedicate si cu experienta. Fie ca se pleaca de la marketingul unui produs nou sau se refac componentele unui produs existent care se doreste sa-si imbunatateasca prezenta in mediul online, veti beneficia de un raport cost/eficienta foarte avantajos.
Este una dintre cele mai raspandite forme, avand in vedere faptul ca cca 90% din mediul online este dat de catre antreprenori care cel putin la inceput nu au o experienta relevanta sau logistica necesara conceperii si implementarii in bune conditii a unui marketing online de calitate.
Sa nu uitam faptul ca de multe ori informatii neactualizate si implementarea gresita a SEO si SEM duc la rezultate foarte slabe si ueori chiar negative.
Prin serviciul dedicat, beneficiati atat de garantia unor profesionisti, cat si de cele mai noi reguli de bune practici.
Abordarea noastra este permanent axata pe reguli de bune practici (White SEO) deoarece este singurul mod in care se pot obtine si pastra pe termen mediu rezultatele dorite.